perjantai 13. tammikuuta 2017

Tärkeä tiedostus! Important!

Hei,

Olen tehnyt isohkon päätöksen Lindblomskan suhteen. Siihen meni useampi kuukausi aikaa, kun mieli soti niin kovasti sitä vastaan, mutta… Olen päättänyt lopettaa minien tekemisen myyntiin. Laitoin jo Etsy-kauppani kiinni ja facebook-sivu sulkeutuu parin viikon kuluttua. Raskas päätös, mutta välttämätön.

Olen viime keväästä asti toiminut perheyrityksessämme eräänlaisena pääsuunnittelijana, joka tarkoittaa, että mun kontollani on nyt KAIKKI suunnitelmat, sekä asiakastyöt että uudet korumallit. Se ei ehkä kuulosta kummoiselta, mutta olen iltaisin ihan rättipoikkiväsynyt. En vain jaksa tehdä iltaisin ja viikonloppuisin vielä myyntiminejäkin (vaikka uusia ideoita yhä pukkaa tasaseen tahtiin pääkoppaan… =/).

Otan siis askeleen taaksepäin ja toivon, että löydän jossain vaiheessa tarpeeksi innostusta tehdä minejä edes itselle. Ja jos joskus jaksan tehdä enemmän kuin yhden kappaleen, saatan tarjota sitä/niitä facen nukkekotikirppiksellä =).

Shapewaysin kauppa on edelleen auki ja jääkin avonaiseksi.

Tämän blogin kohtalo taas on arvoitus. Oletteko sitä mieltä, että jätän sen olemaan, vaikka päivityksiä tuleekin tosi harvoin ja jatkossa nekin on yksinomaan itselle tehdyistä mineistä? Onko siinä mitään mieltä? Lukeeko tätä joku? Toisaalta olisi kiva esitellä esim. piparkakkutaloprojektiani jossain. Sitten kun se taas edistyy…

Kiitokset kaikille teille ihanille immeisille, kun olette tukeneet, ihailleet ja ostaneet tekemiäni minejä näiden muutaman vuoden aikana. Olen pahoillani, että jouduin nyt tekemään tämän päätöksen – toivottavasti ette pahastu minulle. Ja anteeksi, jos en ole vastannut viesteihin…

Isot halit!,
JuttaHi,

I've done a fairly large decision about Lindblomska. It took me months to accept and make it, but this is it. I've decided to stop making miniatures for selling. I already closed my store in Etsy and facebook page will close in two weeks. This was a heavy decision, but a necessary one.

Since last spring I have worked as head designer in our family business. It means that I am now making ALL the jewelry desings, both customer work and the new jewelry models. It may not sound much, but in the evenings I am exhausted. I just can’t do miniatures for sale in the evenings and on weekends anymore.

The shop in Shapeways is going to continue to exist.

This Blog’s future is still a question mark. I hope someday I will find enough time and enthusiasm to continue my own miniatures – like the gingerbreadhouse =).

I want to thank you all you gorgeous people around the world. Thank you for your support, admiration and purchases over the past few years. I hope you don’t think badly of me for making this decision… And I’m sorry if I haven't answered to your message.

Big hugs!,
Jutta

3 kommenttia:

 1. Ratkaisuja on aina tehtävä. Mukava, että pidät minit kuitenkin mielessä ja jos vaikka niitä uusia ideoitakin päätyy toteutukseen asti.
  Jätä vaan tämä blogi olemaa, niin voimme käydä katselemassa vanhoja juttuja. Ja uudet ovat tietysti tosi tervetulleita.
  Antoisaa jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä. Näitä on kiva käydä ihastelemassa ja koskaan ei tiedä million se minikärpänen iskee taas ja energiaa riittää uudelleen miniasioihin.

  VastaaPoista
 3. Voi, mikä vahinko, että lopetat myyntimineilyn, mutta minkäs sille voi kun aika ja voimat ei riitä kaikkeen. Jätä ihmeessä blogi olemaan. Ja kiitos ihanista mineistä, joita olen sinulta ostanut.

  VastaaPoista